Черната луна - Анелия Цветанова

Черната луна
Автор: Анелия Цветанова
Обем: 152 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-07-04
Нашата цена: 5.46 лв
 

Със зараждането на всяка звездна система се създава такова място, което да задържа енергията в четвърто измерение достатъчно дълго време в първоначалния й вид. Това място за нашата звездна система е Черната Луна, където се извършва пречистване и поддържане на енергията на обитателите в четвърто измерение. Тя изчиства мислите, чувствата и желанията, като ги връща към първоначалните им характеристики, а също и засилва нашата интуитивна природа.
Черната Луна има силно положителни вибрации по отношение на точното и вярно възприемане на нещата. За нас, цивилизациите, за които четвъртото измерение е най-висше, това е място, където временно пребиваваме, за да придобием по-голяма яснота на възприятията. Това включва както мисленето, така и цялостната чувствителност на всички сетива. Благодарение на нейното влияние телата в четвърто измерение осъществяват по-лесно връзка с по-висшите тела, отколкото това е възможно за физическото тяло.
В тази книга са разгледани аспектите на Черната Луна с отделните планети и с лунните възли. Дадено е положението й по домове и в знаците на зодиака.