Щом продуктът ми е толкова добър, защо не мога да го продавам? - Ким Клейвър и Хейди Дулей

Щом продуктът ми е толкова добър, защо не мога да го продавам?
Автор: Ким Клейвър и Хейди Дулей
Обем: 236 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-07-18
Нашата цена: 10.01 лв
 

Четири споразумения за търговци.
100 клиента за 100 дни.

Дали сте дистрибутори, които искат да престанат да губят клиенти? Обичате своя продукт или услуга, но не намирате отклик у хората...
В тази книга Ким Клейвър ви показва как да се освободите от "търговските приказки", които карат хората да ви гледат с празен поглед и как вместо това да използвате ключови фрази, които да приковат вниманието на потенциалните ви клиенти още в първите 10 секунди.
Научете се как да използвате СВОЯ горещ бутон, за да намерите 100 редовни, лоялни клиента за 100 дни. Или 300 за 300 дни. Или 1000...

”Тази седмица говорих с 13 души и имам 2-ма клиента от автоматичните поръчки и три препоръки, едната от които е на собственик на клуб за здраве.
Нищо подобно не ми се беше случвало преди. Сега е забавно да се работи.” – Сандра П., “Исадженикс”

”От всички 78 души, с които разговарях, съживих шестима “мъртви” клиента, направих 18 продажби на цели програми, вместо на единични флакони и продадох два броя филтри за въздух. През последната седмица продажбите ми се покачиха с близо $1000.” – Мириам Дж., “Шакли”

”Направих оборот от $1200 за един ден. През моя 31-годишен стаж в този бизнес, никога не съм имала ден като този. Никога.” – Мери А., “Шакли”