Астрология на Новата Луна. Открийте как да комбинирате феноменалната сила на новолунието с астрологичните знаци, за да превърнете най-съкровените си мечти в реалност - Жан Спилър

Астрология на Новата Луна. Открийте как да комбинирате феноменалната сила на новолунието с астрологичните знаци, за да превърнете най-съкровените си мечти в реалност
Автор: Жан Спилър
Обем: 346 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-08-08
Нашата цена: 14.56 лв
 

В тази книга Жан Спилър разкрива удивителната мощ на Луната да превръща нашите цели в реалност! Тя дава практически инструкции, основани на древни ритуали и философия, както и на личния й астрологичен опит, за формулирането на желания във всяка област - любов, кариера, семейство, здраве и т.н. По време на мощните дни на новолунието вашите желания се превръщат в заклинания с удивителен фокус и сила. С помощта на специалните лунни карти, включени тук, вие ще можете да изразите своите желания по време на "магическия" момент - личен мощен период в астрологичния цикъл - и да задвижите силите, които трансформират вашите желания в реалност.

АКО...

ТЪРСИТЕ ЛЮБОВ: Изразете своето желание, когато Луната е във Везни. Този период от годината е най-добрият за привличане и разпознаване на подходящия брачен партньор или началото на щастлива връзка.

ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ЛОШИТЕ СИ НАВИЦИ: Луната в Стрелец ще даде тласък на вашия старателно формулиран довод да премахнете отрицателните си черти, от които искате да се освободите.

ТЪРСИТЕ ВЪТРЕШЕН ПОКОЙ: Заявете вашето желание за спокойствие и контрол върху вашата съдба, когато Новата Луна е в Риби. В този момент всяко чувство за паника може да се разсее и вие ще изпитате блаженството, че сте защитавани от Висшите сили.

ЖЕЛАЕТЕ СЛАВА И БОГАТСТВО: Силната движеща сила на Луната в Рак ще ви помогне да откриете и предприемете такива действия, които ще подсилят вашата социална позиция, ще ви донесат повишение в работата или финансов успех.

Сега е моментът да поработите с естествените сили на Вселената, за да превърнете мечтите си в реалност!