Microsoft Windows Vista за абсолютно начинаещи - Шели О Хара, Рон Менсфийлд

Microsoft Windows Vista за абсолютно начинаещи
Автор: Шели О Хара, Рон Менсфийлд
Обем: 400 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "СофтПрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-10-02
Нашата цена: 10.92 лв
 

Кой би предположил колко лесна е Windows Vista?

"Microsoft® Windows Vista™" за абсолютно начинаещи ви учи как да започнете да работите с Windows (и с компютрите като цяло). Книгата разкрива най-основното и след това надгражда познанията ви с равномерно темпо и без усилия. Авторите ви превеждат през процеса с помощта на практически подход, засягащ теми като стартирате на програми, изпращане на електронна поща, браузване в Интернет, сваляне на музика и отпечатване на документи и изображения. Ще научите не само основите на работата с Windows, но ще преминете ускорен курс за различни допълнителни теми, като сигурност и работа с мрежа, които ще подобрят компютърните ви умения. Microsoft® Windows Vista™ за абсолютно начинаещи предлага безценни практически съвети и инструкции, към които ще се връщате за справка отново и отново.
"Microsoft® Windows Vista™" за абсолютно начинаещи ще ви подготви да започнете да работите с компютър и с новата операционна система Windows Vista толкова бързо, колкото не сте и предполагали! Ето кратък преглед на съдържанието:

• Описва как да започнете: стартиране на програми; създаване, записване и отпечатване на документи; използване на компютъра и за работа, и за игра!
• Разяснява свързването, браузването и търсенето в Интернет, както и изпращането и получаването на електронна поща.
• Обучава как се използват мрежовите инструменти на Windows Vista, за да се свързвате с другите компютри в офиса и дома ви.
• Обяснява как да използвате новата възможност Windows Photo Gallery, за да организирате, редактирате и отпечатвате изображенията си.
• Посочва мерки, свързани със сигурността, които трябва да вземете, за да се предпазите от вируси и зловредни програми и да защитите електронната си поща.
• Предлага съвети относно постигането на възможно най-добра ефективност и организация на работата ви.
• Очертава страхотни мултимедийни възможности, сред които слушане на музика, записване на ваши собствени компактдискове и прослушване на нови мелодии.