Измамата - Шарлоте Линк

Измамата
Автор: Шарлоте Линк
Обем: 552 стр.
Формат в мм.: 125х200
Издател: ИК "Унискорп"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-11-20
Нашата цена: 10.92 лв
 

Колекцията бестселър автори на европейски криминалета и трилъри се попълва от романа на майсторката на психотрилъри Шарлоте Линк, получила за литературните си постижения наградата "Златното перо".
В "Измамата" младото семейство Лаура и Петер Симон от Франкфурт прекарват чудесни ваканции в Южна Франция и решават да си купят къща край езеро. Особено въодушевена е Лаура, защото смята там да "отвлече" изключително заетия си съпруг, за да си направят бебе. Както обикновено Петер заминава пръв, за да участва с най-добрия си приятел във ветроходна регата. Щом пристига в Прованс, се обажда на съпругата си, за да уточнят пътуването ?. Това е последният му признак на живот: Петер сякаш потъва вдън земя. Лаура започва собствено издирване. Среща се с най-добрия приятел и с френските си домакини, но напразно. Измамата я атакува на всяка крачка в разследването на загадъчно изчезналия ? съпруг. Разкритията са непредвидими.

"Майсторката на измамата се казва Шарлоте Линк. Тя пише толкова добре и толкова британски, че английските колежки могат да позеленеят от завист."
Журнал фюр ди Фрау