Време на огън и мрак - Кевин Дж. Андерсън

Време на огън и мрак
Автор: Кевин Дж. Андерсън
Обем: 592 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-12-07
Нашата цена: 10.52 лв
 

Пета книга от САГА ЗА СЕДЕМТЕ СЛЪНЦА

Битка, която ще промени Спиралния ръкав завинаги!

Човешката раса е изправена пред най-голямото си предизвикателство. Войната на титаничните раси – която заличава планети, взривява звезди и унищожава цели раси – достига връхната си точка. Съюзниците стават предатели, непознатите се сприятеляват, а предстоящият сблъсък ще разтърси галактиката.

От години кликиските роботи се представят за приятели на човечеството, но помощта им се оказва троянски кон в Земните Въоръжени Сили. Бойните компита на Теранския Ханзейски Съюз се разбунтуват и го оставят без защита. За да спаси народа си, магът-император Джора"х е принуден да сключи ужасна сделка с хидрогите, които искат от него да предаде и унищожи човечеството. Но скитническите кланове и зелените жреци от световната гора са открили нови методи за борба с хидрогите, както и неимоверно силни съюзници.

Илдирийският Слънчев флот, Земните Въоръжени Сили, скитниците, зелените жреци, кликиските роботи и хидрогските бойни кълба влизат в свирепа битка, която ще унищожи мнозина и ще промени Спиралния ръкав завинаги.