Изневяра - Ричард Б. Райт

Изневяра
Автор: Ричард Б. Райт
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Персей"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-01-18
Нашата цена: 7.27 лв
 

Дан Фийлдинг е мъж на средна възраст, който на пръв поглед има всичко в живота: привлекателна съпруга, чаровна и талантлива дъщеря и луксозен дом в скъп квартал. Но когато Дан заминава на служебно пътуване в чужбина заедно със своята млада и красива колежка Денис Кроудър, той за пръв път изневерява на жена си след седемнайсетгодишен брак. На 6000 км. от вкъщи той се оказва слаб да устои на взаимното сексуално привличане с младата жена.
С любовницата си Дан предприема кратко пътуване в английската провинция. По време на проливен дъжд двамата правят секс в колата, която са наели. След това Денис излиза за малко и повече не се връща. Обзет от лоши предчувствия, Дан е принуден да извика полиция...

„Страхотен... невероятен роман.”
„Нешънъл Пост”

„Запленяваща книга, която ни показва колко интересен може да стане животът, когато всичко в него се обърка.”
„Ванкувър Сън”

„Този роман е чудесен – Райт не само интригува и развлича, но и провокира читателите си.”
„Маклийнс”

„В „Изневяра” няма да намерите лесни отговори. Райт описва по един необикновен и запомнящ се начин как хората се справят с неволите, които им поднася животът, и как възвръщат увереността си в собствените си сили.”
„Глоуб енд Мейл”

„Райт е безспорен майстор, който изследва дълбините на човешката психика и ги разкрива на своите читатели изключително ясно и точно.”
„Куил и Куайър”

„Авторът е истински майстор, а стилът му е бърз, свеж и енергичен.”
„Отава Ситизън”

„Великолепен роман!”
„Кичнър-Ватерло Рекърд”