Зодии & любов, пари, власт - Пламен Румпалов

Зодии & любов, пари, власт
Автор: Пламен Румпалов
Обем: 296 стр.
Формат в мм.: 145х200
Издател: ИК "Пламен Румпалов"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-03-06
Нашата цена: 9.10 лв
 

Това не е просто обикновена книга. Това е безценно богатство, нужно за всеки един дом. Това е настолния пътеводител за този, който е тръгнал да побеждава в живота, да бъде лидер, водач, да извлече максимума за себе си от всяка една ситуация, да властва навсякъде и във всичко.

Уважаеми читателю,
Ако все нещо не ти е достигало; ако винаги си се чудил защо другите успяват дори и с по-малко труд; ако усещаш, че късметът не е с теб; то рискувай десет лева и вземи тази книга.
ЛЮБОВТА чука на вратата ти. ПАРИТЕ напират да влязат в джоба ти. ВЛАСТТА е на една ръка разстояние от теб. Разтвори книгата и разбери как да станеш МОГЪЩ. И промени основно живота си. Ти имаш право на щастие. Мнозина вече го направиха. Ти можеш да си следващия.

Пламен Румпалов е магистър по математика и информатика, специализирал е и психология. Учил е астрология и окултни науки от световните корифеи и водещи специалисти в областта. Консултира български и световни лидери, дружества, организации, партии, бизнесмени, политици, певци, знаменитости. Водил е телевизионни и радио шоу програми в областта на окултизма. Има издадени 163 книги за последните 17 години. Собственик е и директор на частно училище, управител на рекламно-издателска къща и управител на кантора за недвижими имоти.