Хепи и Макс - пиратско съкровище + CD - Крис Джамса

Хепи и Макс - пиратско съкровище + CD
Автор: Крис Джамса
Обем: 100 стр.
Формат в мм.: 250х230
Издател: ИК "Софт прес"
Мека подвързия
Дата на включване: 1999-12-22
Нашата цена: 13.65 лв
 

Хепи и Макс потеглят на пътешествие към плажа, но плановете им се променят. когато Хепи открива карта на пиратско съкровище.

Присъединете се към Хепи и Макс, докато следват картата в търсене на съкровището. По пътя те се натъкват на страшни пирати и вулкан.

Крис Джамса, доктор на науките, е автор на над 80 книги. Има бакалавърска степен по компютърни науки от Военновъздушната академия на САЩ, магистърска степен по компютърни науки от UNLV и докторска степен по компютърни науки от ASV, както и магистърска степен по Бизнес администрация от SDSV.

Вдъхновението за сериите за Хепи и Макс е далматинецът на Крис и Деби Джамса - Хепи, когото ще откриете на кориците на всичките компютърни книги на издателството "Джамса Прес".

Хепи също има почетната титла: Отлично куче-компаньон и често е гост на начални училища и БОЛНИЦИ, понеже е дипломирано кучетерапевт.

В реалния живот Макс е десетгодишна немска овчарка, спасена от Стефани Джамса преди три години, когато вила намерена в една канавка до пътя. Стефани. Хепи и семейство Джамса приБрали Макс и се грижели за него, докато оздравял. Днес Хепи и Макс живеят в Лае Вегас, щата Невада.

Взаимодействай те с приказката, като използвате компютър

Пуснете компактдиска във вашата уредба и слушайте