Тайните подземия на България. Част първа - Милан А. Миланов

Тайните подземия на България. Част първа
Автор: Милан А. Миланов
Обем: 324 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Издателско ателие Аб"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-04-08
Нашата цена: 16.38 лв
 

След едно дълго мълчание писателят Милан А. Миланов ни изненада с книга, в която пред читателите се разкриват и преплитат езотерични, фантастични и научни открития, вълнуващи човечеството от векове.
"Проникнал" в лабиринти на тайни подземия, Миланов разказва за експонати, законсервирани от милиони години, запазени за бъдещето. Посетил по езотеричен път "Мадарския конник", "Музея под Витоша", загадъчното плато "Наска" и "Свещника" в Перуанските Анди, той ни разкрива безброй загадки; докоснал се до истината за "евакуацията" на маите; не е пропуснал и митичния континент "Атлантида", обект на хилядолетни издирвания.
Писателят твърди: Шлиман не е открил Троя на Хисърлъка в Турция. Предлага впечатляваща дешифровка на загадачния "Диск от Фестос". Отрича твърдението, че Сократ е отровен!
Легенда ли е "Ноевия ковчег"? Защо е дадено подробно описание в Библията на "Скинията" на Моисей?" Къде са преместени тленните останки на цар Борис III? "Кехлибарената стая" на територията на Русия ли е укрита? Открит ли е днес намерения от Фили Тотю каменен, но не разчетен текст на връх "Баба"? Какво предстои за България.
Авторът поднася на читателя неизвестни, сензационни разкрития за пирамидите, непознати планети и "черните дупки", истината за картата на турския адмирал Пири Рейс, за Ерих Червения и нещо сензационно за Троя - Изненади, граничещи с невероятности, очакващи бъдещи научни разкрития и потвърждения.