Зодии & диети, храни, здраве - Пламен Румпалов

Зодии & диети, храни, здраве
Автор: Пламен Румпалов
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Пламен Румпалов"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-04-10
Нашата цена: 9.10 лв
 

Това не е просто обикновена книга. Това е безценно богатство, нужно за всеки един дом. Това е настолен пътеводител за този, който е тръгнал да побеждава в живота, да бъде винаги здрав, да знае как да се грижи за тялото си и как да се отърве от всички здаравословни и психически проблеми на ежедневието. Една книга, съчетаваща принципите на астрологията с постиженията на съвременната диетология, храненето, здравето.

Уважаеми читателю,
Ако все нещо не ти е достигало, за да бъдеш напълно здрав, ако искаш да разбереш как да заживееш в хармония със себе си и с околните, как да подобряваш собственото си здравословно състояние, как да се грижиш за своето тяло, каква е най-добрата ти храна и диета, кога да започва и да приключва диетата, то рискувай десет лева и вземи тази книга. Ще намериш отговор на много и вълнуващи въпроси за билките, народната медицина и лечението на основните болести, на които си предразположен според зодията си, за кръвната си група и правилния начин на хранене, ще можеш да изненадаш любимите си хора със специални храни и напитки, които да ги накарат да паднат в краката ти за цял живот. Ще ти бъде разкрита тайната на собствения биологически часовник, ще разбереш тайната на елегантната фигура, ще ти бъдат показани начини за справяне със стреса, паниката и безпокойствието, начини за лична релаксация, ароматерапия, специален личен възбуждащ масаж, идеи за фитнес упражнения, ще намериш Лунните фази и положения за няколко години и определено няма да си същия, както до сега.

Ако отдавна си търсил начин да направиш определена промяна за себе си и все нещо ти се е изплъзвало, то това е твоята книга на здравословната промяната.