Ръководство по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси по структурните фондове и кохезионния фонд на ЕС + CD -

Ръководство по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси по структурните фондове и кохезионния фонд на ЕС + CD
Автор:
Обем: 392 стр.
Формат в мм.: 170х240
Издател: ИК "АСПРО"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-04-10
Нашата цена: 32.76 лв
 

В изданието съставителите представят Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". При подготовката и подбора на материалите, екипът се е ръководил от необходимостта бъдещите бенефициенти да получат пълна, точна и систематизирана информация за приоритетите за финансиране, процедурите и начините за усвояване на средства от Структурните фондове на ЕС, за да се подобри качеството на живот на хората в България чрез подобряване на човешкия капитал, постигане на високи нива на заетост, повишаване на производителността, достъп до качествено образование и учене през целия живот и засилване на социалното включване.
В първата част от книгата са представени основните теми на Структурните фондове и на Оперативната програма.
Втората част представлява самата Оперативна програма в нейния окончателен вариант.
Третата част включва Регламент 1081/2006 на Европейския парламент и Регламент 1083/2006 на Европейската комисия, които имат пряко отношение към Оперативната програма "Развитие на човешките ресурси".
Четвъртата част представя Постановление 180 на МС от 27.07.2007 г. за приемане на детайлни правила за допустимост на разходите по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд, за финансовата рамка 2007 - 2013 г.
В пета част са представени източниците на информация.
Към книгата има приложен диск, който включва 70 допълващи документа.