Ясновидство - Д-р Игнат Игнатов

Ясновидство
Автор: Д-р Игнат Игнатов
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Персей"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-04-29
Нашата цена: 9.10 лв
 

Кои са феномените на ясновидството? Предсказания на Нострадамус и Ванга, които се сбъдват сега. Изключителни попадения на български ясновидци. Някои прогнози за бъдещето са толкова точни, че изключват теорията на вероятностите.
Как се получава информация от миналото, настоящето и бъдещето? Какво е времето като четвърто измерение? Как да развием своите способности?
Впечатляващи прогнози, фотографии с уникални изображения, експерименти, доказващи явлението ясновидство... За пръв път се показват чрез цветна Кирлианова фотография уникални доказателства за енергоинформационен обмен. Какви са електричните аури на най-изявените съвременни ясновидци?
Задълбочено и увлекателно авторът разкрива пред погледа на читателя не само уникални прогнози, а и научни факти.

Д-р Игнат Игнатов е световно признат учен в областта на медицинската биофизика. Носител е на най-престижните световни награди в сферата на алтернативна медицина и биофизика – Швейцарски приз, Приз на Вернадски, Приз на Чижевски. Консултант е на Националния център за обществено здраве (НЦОЗ). Представител е на България на Международната агенция на изявените лечители. Член е на Международна пси академия (Чехия), Международна академия за иновационни технологии и интелектуално развитие (Русия) и Европейска академия за естествени науки (Германия). Д-р Игнат Игнатов е доктор и лауреат на почетен медал Ханеман 2007.
В най-новата си книга по достъпен за всички начин той дава научно обяснение на феномена ясновидство, базирайки се на конкретни наблюдения и случаи.