Дяволът не обича да чака. Джеймс Бонд - легендата се зъвръща - Себастиан Фолкс като Иън Флеминг

Дяволът не обича да чака. Джеймс Бонд - легендата се зъвръща
Автор: Себастиан Фолкс като Иън Флеминг
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Обсидиан"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-05-28
Нашата цена: 12.74 лв
 

"Влизай 007 - каза М. - Радвам се да те видя отново."

Легендата Джеймс Бонд се завръща! "Дяволът не обича да чака" е литературното събитие на годината! Четирийсет и две години след последния роман на Иън Флеминг агент 007 оживява отново на литературната сцена.

На 28 май, в деня на стогодишнината от рождението на Иън Флеминг, в повече от трийсет страни в целия свят ще излезе новият роман за приключенията на култовия агент 007. Британското издателство "Пенгуин", официалният представител на книгите за Джеймс Бонд, предостави правата върху романа на издателства в почти всички европейски страни, както и в САЩ, Канада, Бразилия, Корея, Индия и др.
Автор на романа е големият британски писател Себастиан Фолкс, избран специално от наследниците на Иън Флеминг за продължител на поредицата за Джеймс Бонд.
Барбара Броколи, продуцентка на повече от дванайсет филма за Джеймс Бонд, е възхитена от новото му приключение. "Ако ми бяха казали, че ръкописът е дело на самия Флеминг и случайно е бил намерен сред архивите му, не бих се усъмнила и за миг в това".
"Дяволът не обича да чака" съдържа неповторимата атмосфера и очарование от романите на Иън Флеминг. Той е майсторско продължение на поредицата за Бонд, още една глава от живота на най-легендарния шпионин в световната литература и кино.