Щом светлините угаснат - Мери Джейн Кларк

Щом светлините угаснат
Автор: Мери Джейн Кларк
Обем: 280 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-05-30
Нашата цена: 9.92 лв
 

В романите на Мери Джейн Кларк всяка дума е улика!

Тази седмица станаха много убийства и никое не беше планирано предварително… Убиецът се гордееше със способността си да действа импулсивно и решително, за да направи каквото е необходимо.
Журналистката Каролайн Инрайт е изпратена да отразява летния театрален фестивал в красивия Бъркшир. Всичко изглежда лесно и приятно... До момента, в който двама младежи загиват в трагичен инцидент.
Два дни по-късно е убита местната библиотекарка, а световно известна актриса изчезва. Актриса, завладяла милиони почитатели. Или може би само един…

До скоро тихо и спокойно, провинциалното градче става сцена на фатални интриги и гениално извършени престъпления. Каролайн вече не вярва на никого. Защото убиецът има много лица и винаги е една крачка пред нея.

Според слуховете в книгоиздателския бизнес Мери Джейн Кларк – снаха на Мери Хигинс Кларк – е истинският автор на някои от нейните книги. Никой не знае дали това е така, но едно е сигурно – подобно на шедьоврите на Агата Кристи, “Щом светлините угаснат” е провокираща игра с логиката, изпитание за „малките сиви клетки”. И всяка дума е улика...