Да правим бизнес като Amazon - Ребека Сандърс

Да правим бизнес като Amazon
Автор: Ребека Сандърс
Обем: 216 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-06-03
Нашата цена: 10.32 лв
 

Поредицата Световни бизнес империи включва историите на едни от най-известните и успешни световни компании. Фирмите са подбрани така, че да има представители на различните видове бизнес – телекомуникации, мебели, кафета, както и две компании, които са сред най-успешните търговци в света. Книжките са малки, но пълни с ценни практически съвети и примери от реалната търговия.

„Най-добрият начин да предскажеш бъдещето е да го изобретиш.”
– Алън Кей, Директор Проучвания, Епъл Къмпютърс Ко

Amazon е оценен като най-добрия кибермагазин не само заради съдържанието (забавно и информативно) на сайта, но и заради предлаганата услуга (сигурна и гарантирана доставка). Стартирана като най-голямата книжарница в света през юли 1995 г., Amazon.com Inc. се превърна в най-големия електронен търговец с „най-богатия избор на света” от 1999 г. От средата на 2001 г. има много неща в Amazon, заслужаващи възхищение: 19 милиарда долара пазарна стойност, 1 милиард в брой продаваеми ценни книжа и, най-важното, един от най-големите търговски новатори на „Новата икономика”– Джеф Безос на кормилото.
Какво е бъдещето на Amazon? Какво е бъдещето на кибермагазините? Какво е бъдещето на мрежата? Книгата съдържа коментари на аналитици и бизнес лидери.