Изкуството на астрологическата интерпретация. Стъпка по стъпка в анализа, синтеза и разбирането на рождената карта - Трейси Маркс

Изкуството на астрологическата интерпретация. Стъпка по стъпка в анализа, синтеза и разбирането на рождената карта
Автор: Трейси Маркс
Обем: 230 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-07-02
Нашата цена: 11.83 лв
 

Изкуството на астрологическата интерпретация представя стъпка по стъпка уникален метод за тълкуване на рождена карта. Но книгата е много повече от това. Тя показва не само как да анализираме един хороскоп по най-проникновения начин, но и как да синтезираме информацията, за да открием "цялата картина". Авторката показва, че тълкуването на астрологична карта е много повече от правила и запаметяване, а представлява и изкуството да се прецени и съобщи най-значимото в нея. Това много практично ръководство учи читателя да претегля различните компоненти от хороскопа, за да определи най-очебийните му характеристики.
Съдържанието на тази книга ни дава насоки, които досега никоя разработка не е обобщила: тя показва върху какво да се фокусираме в коя да е карта, като открием приоритетите и централните въпроси за индивида измежду изобилието от астрологически данни. Настоящата книга изследва специфични конфигурации от аспекти и показва начините да оценим същевременно аспектите и силата на отделните планети. В допълнение авторката разширява темата за изкуството на тълкуванието, включвайки практически насоки относно решаващата намеса на консултанта.

Трейси Маркс е една от най-популярните и талантливи писателки в съвременната астрология. Тя съчетава практиката си на консултант и психотерапевт с многогодишна астрологическа квалификация, за да създаде уникален подход към най-древната от всички науки. Трейси Малкс е магистър по психология и е изнесла стотици лекции и семинари в САЩ и Канада по астрология и консултиране. Носителка на множество награди, тя печели стипендията на фонд "Карнеги" и издава серия от книги, сред които са "Астрология на себеразкриването", "Дванадесетият дом", "Планетните аспекти: от конфликт към сътрудничество".

"Трейси Маркс е написала книгата, която чакаме отдавна. "Изкуството на астрологическата интерпретация" действително разглежда в детайли процеса на смислено интегриране на разноликите елементи в един хороскоп. Книгата отговаря на така познатия на всички ученици по астрология въпрос: "Но как да съвместя всичко това?""
Хайди Рутшилд, издател на списанието "Астрологията днес"