Алгебра на препрограмируемите прибори. Втора част - Николай Иванов

Алгебра на препрограмируемите прибори. Втора част
Автор: Николай Иванов
Обем: 344 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Атика"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-07-14
Нашата цена: 10.91 лв
 

Някои казват, че трябва да правиш нещо, защото можеш да го правиш. Един инженер трябва да направи нещо, ако то има смисъл!

Проектите обикновено са свързани с много противоречащи си фактори: поведение, консумирана мощност, физически размери, време на разработка и цена. Решението да се вгради процесор трябва се вземе много грижливо, ако разработката ви трябва да удовлетвори всички аспекти на спецификацията. Какъв процесор да се вгради, колко ще струва, как ще повлияе той на функционирането и дали ще направи задачата на проектиране по-лесна или по-трудна - това трябва да включват вашите разсъждения.
Въпреки че въвеждането на вградените процесори и програмируеми устройства ще отнеме години, тази книга ще ви даде фундаментални познания върху тези концепции, което ще ви помогне във вашата работа. Способността да оценявате защо съществуват различни процесори и защо те са с различни архитектури, е основна при вземането на верни решения.
Тези знания ще ви позволят да използвате силата на избора си, като избягвате слабостите. Аз съм уверен, че тази книга ще ви помогне да намерите и осъзнаете огромния потенциал, който предлага вграждането на софтуерен програмируем елемент в хардуерна програмируема среда.