Развиване на магнетична сила. Мистични техники за успех - О. Хашну Хара

Развиване на магнетична сила. Мистични техники за успех
Автор: О. Хашну Хара
Обем: 128 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-07-22
Нашата цена: 7.28 лв
 

Личният магнетизъм означава здраве, щастие, сила и успех.
Това е курс от лекции, който илюстрира напълно действието на мисълта, обяснява начина, по който тя функционира, и правилния метод за нейното използване, особено във връзка с развиването и контролирането на вашата лична магнетична сила.
Неорганизираната мисъл е излишно прахосване на енергия, организираната - най-великата сила в света, Мисълта управлява любовта, тя управлява всичко, което придава смисъл на живота и настоящата книга разбулва тайните на тази сила
Тази книга ще ви запознае подробно с методите за фокусиране на вашата лична сила. Ще научите специфични практически упражнения за развиване на личния магнетизъм и как да го използвате в личния и професионалния си живот.
Наред с възможността да въздействате върху другите, вашата лична магнетична сила ще ви донесе и способността да лекувате.
Чрез поредица от лекции, свързани със силата на желанието, концентрацията, дихателни и физически упражнения, диети, авторът, О. Хашну Хара ще ви въведе стъпка по стъпка в тайния процес на магнетичното лечение за изцеление на болки и страдания.