Защото те обичам - Сандра Браун

Защото те обичам
Автор: Сандра Браун
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ергон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-07-30
Нашата цена: 13.65 лв
 

Две момчета, излезли в гората на лов, се натъкват на ужасна находка: всред храстите е проснато тялото на красиво момиче, все още живо, но плувнало в кръв, а до него - труп на новородено. Коя е тя? Как е попаднала в този пущинак сама и в това състояние? Преследва ли я някой, или тя бяга от нещо?
Така младата Лидия се озовава заедно с тайните си във фургона на Мама Лангстън и под нейните грижи се връща към живота. Но скоро се налага да се премести не къде да е, а в леглото на Рос Коулман - суров, избухлив мъж, хладнокръвен стрелец и корав бивш войник, от когото се побояват всички в групата заселници, потеглили към новите земи в Тексас. Под прицела на пронизващите му зелени очи у Лидия се събуждат кошмарите на миналото, но тя не подозира, че сама е повод у Рос да се събудят демони, които го преследват от години...
И докато по стъпките и на двамата се прокрадват настървени преследвачи, решени да си разчистят сметките на всяка цена, едно дете се превръща от повод за яростни разпри в причина между Рос и Лидия да възкръсне най-красивото и спасително от всички човешки чувства - Любовта.

„Защото те обичам" е перфектният любовен роман - зареден с невероятно еротично напрежение, със силни чувства между силни характери, разцъфтели в южняшкия колорит на Тексас. Тук любовта царува в пълния си блясък и сила. Истинска класика в жанра.
Publishers Weekly