ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ за 7. клас - Мариана Оскар

ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ за 7. клас
Автор: Мариана Оскар
Обем: 104 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Булвест"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-09-15
Нашата цена: 7.64 лв
 

Учебното помагало е предназначено за ученици в 7. клас. То е съставено в съответствие с учебната програма по Информационни технологии за 7. клас, утвърдена от Министерството на образованието и науката, и е съобразено с Държавните образователни изисквания по предмета Информационни технологии за основна степен на образование, прогимназиален етап.
Материалът в помагалото е поднесен на достъпен за учениците език. Всички нови понятие и действия са илюстрирани с много изгледи на екрана на компютъра, което улеснява тяхното усвояване от седмокласниците.

Помагалото съдържа задачи, на базата на които практически се обясняват новите знания. Решаването на задачите се основава само на средствата и възможностите на изучавания софтуер, така че да бъдат достъпни за изучаване от всички ученици, независимо от ресурсното осигуряване на училището.

След всяка тема се представят голям брой подходящи въпроси и упражнения, които да бъдат в помощ и на учениците за самопроверка, и на учителите за проверка на знанията по определена тема.

Учебното помагало може да се използва както в часовете по информационни технологии, така и за самообучение.