Кой какъв е в българската корупция. 2 част - Кънчо Кожухаров

Кой какъв е в българската корупция. 2 част
Автор: Кънчо Кожухаров
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Лингея"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-09-17
Нашата цена: 10.92 лв
 

Това е книга от уникален жанр - литература на действителните ужаси. Тя доказва, че просторните кабинети в някои партийни централи са леговища на хищници, готови да разкъсат страната, всички нас и бъдещето на нашите деца.

Увлекателно и кошмарно изследване на днешната корумпирана олигархия.

Отзиви за първия том:

Книгата оказа потресающ ефект върху мен. Човек трябва да притежава огъня на Прометей и да го носи гордо, упоритостта на Сизиф, за да обработи толкова много материя, и смелостта и амбицията на Херкулес, за да прочисти Авгиевите обори и да търси някакви решения. Какъв е изводът? Че няма място в България, където да не вони на корупция. А там, където властва корупцията, няма пазарна икономика и демокрация - имаме едно съвсем криво, криво общество и една крива икономика, която дава странни резултати.
Доцент Боян Дуранкев, доктор по икономика

"Кой какъв е в българската корупция" трябва да стане настолна книга за всеки, който милее поне малко за оцеляването на България като държава и на българите като народ. С безпощадната сила на фактите авторът посочва родовата обвързаност на организираната престъпност с комунистическата номенклатура и нагледно ни показва как най-отвратителното на така наречения "преход" е, че онези, които бяха на власт преди 1989 г, са на власт и сега, и то в пряка зависимост от Русия и нейната мафия.
Професор Пламен С. Цветков, доктор на историческите науки

Прочел съм 8-10 хиляди книги, но никога не съм срещал книга като "Кой какъв е в българската корупция"... Това е книга с мускули.
Иван Кънев, писател