Жизненост и благополучие с ПЛУТОН. Транзитите на силата и обновлението - Бил Тиърни

Жизненост и благополучие с ПЛУТОН. Транзитите на силата и обновлението
Автор: Бил Тиърни
Обем: 260 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-10-04
Нашата цена: 12.74 лв
 

Книгата не е в наличност
Спрете да предричате беди винаги, когато транзитиращият Плутон ви идва на гости. Той пристига, носейки дарове на силата, които може да не оцените на момента, но те ще ви се изясняват веднага щом се освободите от илюзиите за себе си и за живота. За да разберете значението на всеки плутонов транзит, трябва да достигнете до сърцевината на вътрешните си противоречия - да ги проучите из основи и с критичен поглед, което ще ви помогне да разрешите собствените си мистерии и да намерите пълнота и задоволство в живота.

* Изследвайте съдбовните транзити на Плутон през вашите рождени планети и домове.
* Научете се да управлявате най-важните области от вашия живот, така че по-добре да разберете техните уроци.
* Станете свидетели на процеса на повторно раждане, който се случва под влияните на Плутон. Така ще започнете да съзнавате, че новото, навлизащо в живота ви, е с много по-голяма стойност от изгубеното старо.

Тази книга предлага нови начини, по които да погледнем и възприемем всяка житейска дилема - те са занимателни и вдъхновяващи едновременно. Енергията на Плутон ни дава възможност да се изправим срещу нашите страхове и съмнения, да се осмелим да изразим пламенно и страстно своята дълбока истинска същност.