Любов ли...? Пълна лудост! - Бианка Минте-Кьоних

Любов ли...? Пълна лудост!
Автор: Бианка Минте-Кьоних
Обем: 208 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Вакон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-10-24
Нашата цена: 8.92 лв
 

Най-успешната поредица за тийнейджъри в Европа!

Историите, които се разказват в книгите от поредицата "Готини момичета – готини книги" са взети от ежедневието на тийнейджърите, времето, когато има много по-интересни неща от училището. Написани с много хумор, на достъпен и приятен език, темите са онези които вълнуват всяко момиче от 12 години нагоре - първата целувка, първата любов, първите компромиси. Какво се върти в главите на момчетата и защо момичетата имат друго мнение за любовните връзки? И не на последно място мнението за всичко това на "странните" възрастни.
Книгите в култовата поредица "Готини момичета – готини книги" са продадени в над 12 милиона копия. Преведени са на 29 езика.
"Ако искате да научите истинският език на тийнейджърите и да се забавлявате през цялото време, значи тези книги са точно за вас"

Любов ли...? Пълна Лудост!
Леони обича Даниел. И Даниел обича Леони. Как обаче тя може да сподели безкрайното си щастие с приятелките си? Може би като поиграе малко на любовен посредник? Например Томас, който страда от любовна мъка, е много подходяща жертва. Пък и Тинка се нуждае от малко повече обич и топлина. Особено при тези студени ръце, с които се здрависва. Добре, обаче какво трябва да се направи, за да се съберат двамата? Ако Тинка вместо математически гений беше кралица на красотата, Леони щеше да държи силни карти в ръцете си. Но ако нещата не са такива, каквито ги искаме, нищо не е загубено, защото можем да ги променим, нали? Да се целуваш е толкова прекрасно!, смята Леони. Точно затова тя иска да сподели насладата и с добрата си приятелка Тинка и да я свърже с някое момче. Остава само да си отговори на въпроса: кое е това момче, което ще се влюби в момиче, изключителен математически гений?

Бианка Минте Кьоних е родена в Берлин. От 1980 година е преподавател по медийна и литературна педагогика във Висшето специализирано училище в Брауншвайг. Авторката перфектно знае какво означава да гледаш момчетата само отстрани, тъй като самата тя е учила в девическа гимназия. Затова е наясно с всички начини как въпреки забраната можеш да си хапнеш от забранения плод.