Таши - Ана и Барбара Финберг

Таши
Автор: Ана и Барбара Финберг
Обем: 64 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Унискорп"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-12-10
Нашата цена: 2.73 лв
 

Таши е новият приятел на малки и пораснали любители на фантастични приключения.

ИК Унискорп започва да издава нова детска серия – Таши. Поредицата включва 13 заглавия и е подходяща както за деца, които още не са се научили да четат, така и за ученици от първи до четвърти клас. Забавните приключения на смелия Таши и красивите черно-бели илюстрации могат да мотивират всяко дете да започне да чете. Книжките могат да се използват и от учителите като упражнение за четене на глас.

Ана и майка й Барбара Финберг съчиняват историите от поредицата Таши. Двете измислят всевъзможни безразсъдни приключения и лукави герои, срещу които малкият смелчага се изправя.

Таши е верен приятел, долетял от незнайно място на гърба на лебед. Той може да те научи как да станеш невидим, как да победиш хитри неприятели, как да прогониш Дракона и да се спасиш от Лорда на войната… С него ще участваш в страхотни приключения.

В първата книжка са включени две истории: Джак запознава семейството си с новия си приятел Таши, прелетял дотук на гърба на лебед, защото Лордът на войната го прогонил от родния му дом. В следващата история малкият читател ще чуе историята за най-страхотното от всички приключения – Лорда на войната се върнал за Таши, но малкият умник го надхитрил.