Труп в бръшляна - Катрин Хол Пейдж

Труп в бръшляна
Автор: Катрин Хол Пейдж
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-12-15
Нашата цена: 8.90 лв
 

Катрин Хол Пейдж е носителка на наградата “Агата”

Една мистерия, разгадана от Фейт Феърчайлд

Всички са заподозрени
През 1970 година, в деня преди да завърши колежа “Пелам”, богатата и чаровна Елен Принс пада от висока кула. Полицейското разследване е категорично: “самоубийство”. Ала близначката на Елен, Елейн, никога не приема официалното обяснение за случая. Тридесет години по-късно, вече известна писателка, тя продължава да търси отговор.
Ангажира Фейт Феърчайлд колкото за кулинарните й способности, толкова и заради детективския й нюх, да се грижи в продължение на седмица за осем бивши състудентки на писателката, поканени на острова.
И ето ги в разкошна къща на брега на океана – осем дами, и всичките заподозрени. Без телефон, без радио, без лодка. Фейт е въвлечена в смъртоносна игра на котка и мишка. Първо една, а после и втора от гостенките става жертва на маниакална убийца. Дали това не е отмъщението на сестрата? Фейт трябва бързо да разгадае серия от тайни с корени в миналото, ако иска да напусне острова жива!

Катрин Хол Пейдж е авторка на петнадесет романа с главна героиня Фейт Феърчайлд. Първият е удостоен с наградата “Агата” за най-добър дебютен криминален роман.
Авторка с изящен и находчив стил, майсторка на напрежението!
Ню Йорк Таймс