Когато мама и татко работят много - Несия Ланиадо

Когато мама и татко работят много
Автор: Несия Ланиадо
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 150х210
Издател: ИК "Тара"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-12-15
Нашата цена: 18.11 лв
 

Книгата "Когато мама и татко работят много" от Несия Ланиадо е посветена на дилемата на съвременния родител: как да съчетае успешно работата със семейството, ангажиментите с любовта към децата. И възможно ли е човек, който работи на пълен работен ден, въпреки всичко да бъде родител на пълен работен ден? Заедно с това книгата дава разумни съвети за избор на подходяща детска градина или детегледачка, за справянето с детската тревога при раздяла, за откликването на детските чувства и потребности.

Книгата е издадена за първи път през 2003 г. в Италия от RED Edizioni и още с публикуването си става бестселър на италианския книжен пазар, а по-късно и в Полша.

Авторката, психоложката Несия Ланиадо, дългогодишен главен редактор на популярните в Италия списания за родители "Жена и майка" /Donna e mama/ и "Заедно" /Insieme/, е най-издаваният автор на RED Edizioni. През следващата година в своята италианска поредица ИК "ТАРА" ще представи на българските родители нейните книги "Да живеят бабите", "Сексуалността и децата" и "Детските лъжи".