Как да медитираме. Практическо ръководство - Лорънс Лешан

Как да медитираме. Практическо ръководство
Автор: Лорънс Лешан
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-01-08
Нашата цена: 10.68 лв
 

Ние медитираме, за да открием, да възстановим, да си върнем нещо, което някога сме притежавали, без да съзнаваме, и сме изгубили, без да разберем какво, къде и кога.
Можем да го наречем достъп до по-голямата част от човешкия си потенциал или доближаване до себе си и до реалността, или до по-голямата си способност да обичаме, да се увличаме или да чувстваме, или до познанието за това, че сме част от Вселената и никога не можем да се разграничим или отделим от нея, или до способността ни да виждаме и да функционираме по-добре в реалността... сериозната медитация е трудна работа, която често смущава, но въпреки това носи дълбоко удовлетворение. Тя е най-древното и най-новото предизвикателство за човека.

Този прост, разбираем, но сериозен наръчник може да ви помогне - тъй както вече е помогнал на стотици хиляди читатели след първото си издаване преди двадесет и пет години - да съберете щедрите плодове на медитацията.
Книгата предлага лесен за следване и реалистичен подход, който ви позволява без усилие да въведете медитацията в живота си независимо от непосилните изисквания на всекидневието.
"Как да медитираме" е несравним извор на вдъхновение и практически напътствия за всеки, който се стреми към вътрешен покой, освобождаване от стреса и обогатяване на познанията за себе си.