Само за теб + подарък CD - Съст. Пламен Тотев

Само за теб + подарък CD
Автор: Съст. Пламен Тотев
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 125х165
Издател: ИК "Персей"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2009-02-04
Нашата цена: 16.37 лв
 

Подарък CD с най-популярните песни по стихове на авторките в книгата

"Само за теб" е новото предложение на COFFEE-MATE® и ИК "Персей" за подарък на любимия човек в Деня на влюбените Св. Валентин.
Изданието събира най-прекрасните любовни стихове на 119 български поетеси от различни епохи и поколения. Сред тях се открояват имената на Екатерина Ненчева, с чиито стихове са пламвали сърцата на всички български ученички от началото на 20 век, голямата любов на Пенчо Славейков Мара Белчева и отдавна признатите за класика - Елисавета Багряна и Дора Габе. В "Само за теб" са включени и произведенията на любимите съвременни поетеси като Станка Пенчева, Блага Димитрова, Петя Дубарова, Маргарита Петкова, Надежда Захариева, Ваня Петкова, Валентина Радинска, Ива Николова, Камелия Кондова, Миглена Николчина, Силвия Чолева.
Изненада за влюбените ще представляват и лирически творби на пеещи и пишещи творци като Богдана Карадочева, Нона Йотова, Мария Мутафчиева, Ваня Щерева, Аксиния, Теди Кацарова, Людмила Сланева, Анн-Джи, Катрин, Лора Владова и Миленита.
За илюстрации в книжката на ИК "Персей" и COFFEE-MATE®. са послужили множество красиви репродукции, сред които отчетливо изпъкват одухотворените творби на талантливата българска художничка Ралица Денчева.
Както всяка година, към луксозното издание ще има и допълнителен подарък – диск "Само за теб" с включени едни от най-популярните и обичани песни по стихове на авторки от книгата. В компилацията се срещат класиката и най-актуалното на българската попмузика. Заглавната песен "Само за теб" е на "Мери Бойс Бенд". Другите хитове са в изпълнение на Аксиния, Теди Кацарова, Миленита, Нона Йотова, Богдана Карадочева, Анн-Джи, Людмила Сланева, Лора Владова и Светозар Христов, Силвия Кацарова, Ваня Костова, "Шик", "Сигнал", Катрин, Маргарита Хранова, Таня Чернева, Рени и др.
От 2005 г. насам всяка година ИК "Персей" пуска в навечерието на Деня на влюбените по едно такова разкошно подаръчно издание, с коeто всеки може да се обясни в любов. Излезлите книги досега са тотални бестселъри на книжния пазар у нас: "Обичам те" (антология на шедьоврите на световната любовна лирика), "Да те жадувам" (антология на българската любовна лирика) и "Ти си любовта" (най-хубавите стихове на Евтим Евтимов) и "Светът е за двама" (антология на любовния сонет). Трета поредна година идеята да подариш любовни стихове и песни на човека, когото обичаш, е подкрепена от истинската любов на всяко кафе COFFEE-MATE®.