Животът и славата на Доналд Тръмп - Робърт Слейтър

Животът и славата на Доналд Тръмп
Автор: Робърт Слейтър
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-02-06
Нашата цена: 11.95 лв
 

Превърнал се в символ на успеха, Доналд Тръмп безспорно е най-популярната личност сред милиардерите. Собственик на недвижими имоти в Манхатън, хотели и казина в Атлантик Сити и Ню Джърси, автор на бестселърови книги и създател на хитовото реалити шоу „Стажантът”, той се нарежда сред най-успелите бизнес магнати в света.
Но кой всъщност е Доналд Тръмп? Дори и да сте гледали „Стажантът” или да сте чели книгите му, едва ли бихте могли да отговорите на този въпрос. „Животът и славата на Доналд Тръмп” ще ви даде възможност да надникнете зад кулисите на една от най-умело менажираните бизнес империи и да опознаете личността, превърнала се в американска легенда.
Когато започва работата си по написването на тази книга, Робърт Слейтър получава писмо, в което адвокатът на прочутия милиардер го уведомява, че ще се предприемат всички възможни законови мерки ръкописът да не бъде публикуван. По-късно обаче самият Тръмп кани автора на среща и му оказва съдействие за събиране на материалите. Тази книга е плод на 100 часа интервюта със световноизвестния предприемач и над 150 разговори с негови сътрудници, партньори, приятели и дори врагове.