Основи на управлението на публичния сектор + CD - Светослав Ставрев, Александър Вълков

Основи на управлението на публичния сектор + CD
Автор: Светослав Ставрев, Александър Вълков
Обем: 590 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Парадигма"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-02-09
Нашата цена: 22.75 лв
 

Всеки читател има право да знае предварително характера на текста, който му се предлага. Уважавайки това право, авторите на настоящото издание поясняват:

* Предлагаме не класически учебник, а пособие за допълване и освежаване на познанията в областта "Управление на публичния сектор". От възможността могат да се възползват студенти, действащи политици, мениджъри, администратори, както и всеки любознателен човек.
* В книгата са представени подбрани преводи на оригинални текстове от най-утвърдените в съответните тематични сфери автори. Скромно място е отделено и на преценени като подходящи наши текстове.
* Акцентирано е и върху систематизацията и визуалното представяне на основните познания по същност и съдържание на управленския процес в публичния сектор - политически, ръководен и административен, както и стратегически, тактически и оперативен мениджмънт; програмното начало в осъществяването на управленските функции, подготвящи количеството и качеството на предоставяните публични и частично смесени блага; формирането на публичните сфери; административен капацитет на органите на държавната власт и др.