Кой се страхува да бъде милионер? Овладяване на финансовия и емоционален успех - Келвин И. Бостън

Кой се страхува да бъде милионер? Овладяване на финансовия и емоционален успех
Автор: Келвин И. Бостън
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-02-13
Нашата цена: 12.74 лв
 

Независимо дали го осъзнавате или не, всички ние сме участници в Голямата финансова игра на живота. Но поради страх и финансови тревоги много хора не предприемат нужните малки рискове и не използват умните стратегии, водещи до финансово благосъстояние и свобода. Ако можете да преодолеете тези страхове и да играете по-уверено играта, бихте могли да спечелите.
Независимо от това кои сте и колко печелите, вие сте напълно способни да успеете финансово като следвате плана, предложен от Келвин Бостън
- финансов консултант и гост на възторжено приетото телевизионно шоу "Финансова грамотност". Той показва как да преодолеете страховете си и да овладеете ключовите стратегии за дългосрочно изграждане на богатство, помага да разберете и преодолеете страховете, въоръжава ви с финансова интуиция, учи ви на прости и ефективни стратегии за изграждане на богатство и ви дава емоционалния кураж да поемете към финансовия успех.

В тази книга ще откриете изпитани съвети за изграждане на богатство, от които имате нужда, за да успеете, в това число:

* Шест вечни и ефективни стратегии за изграждане на богатство
* Изпитани напътствия за дългосрочно финансово планиране
* Как мъдро да използвате кредита като инвестиционен капитал
* Как да изградите богатство като притежавате имот
* Доходоносни дългосрочни инвестиционни стратегии
* Непробиваемо пенсионно планиране и съвети по застраховането
* Как да използвате човешки капитал, за да изградите богатство
* Как да действате като предприемач

Не е необходимо да бъдете професионални финансисти, за да постигнете финансовите си мечти. Всичко, от което се нуждаете, е план и дисциплината да го следвате. Изпълнена с характерния за Келвин Бостън език без специализирана терминология, с чувство за хумор и позитивност "Кой се страхува да бъде милионер?" ще ви покаже как да поемете контрола над вашите лични финанси и как да вземате мъдри решения, които ще повлияят положително на бъдещето ви.