Непознатият Барак Обама - Дейвид Фредосо

Непознатият Барак Обама
Автор: Дейвид Фредосо
Обем: 270 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "МаК"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-02-20
Нашата цена: 13.65 лв
 

Да се критикува днес Барак Обама е проява на много лош вкус.
От една страна заради изумителната му политическа кариера – от неизвестен социален работник и провинциален политик, до сенатор във Вашингтон и президент на Съединените щати. От друга – заради изключителната медийната и обществена подкрепа, на която се радва навсякъде по света. Това превръща "Непознатият Барак Обама" - една от трите критични книги за новия американски президент, публикувана през лятото на 2008 г. в САЩ, в събитие на българския книжен пазар.
Провокиран от безкритичния възторг, обожание и любов към един политик, Дейвид Фредосо, журналист в популярното консервативно издание National Review, се заема със задачата подробно и безпристрастно да изследва миналото на Обама.
Неизвестните факти от живота и кариерата на американския президент предизвикват интереса дори на читатели, които не са съгласни с тезите на Фредосо. А живият език и увлекателният стил на автора правят от "Непознатият Барак Обама" истински бестселър.
Първокласен политически трилър за това как един афроамериканец осъществява Американската мечта – и още по-въздействащ, защото е истински.

В книгата има нови и скрити епизоди от живота на Обама, на които медиите почти не обърнаха внимание. надявам се, че читателите ще се издигнат над реториката и клеветите, за да научат повече за човека, чиято "дързост и надежда" завладяха Америка.
Дейвид Фредосо