Експертни отговори на вашите въпроси Windows 98 - М. Матюс, К. Матюс 2000

Експертни отговори на вашите въпроси Windows 98
Автор: М. Матюс, К. Матюс 2000
Обем: 486 стр.
Формат в мм.: 165х230
Издател: ИК "Техника"
URL:
Мека подвързия
Дата на включване: 2000-02-02
Нашата цена: 14.56 лв
 

Оригиналното издание е на Osborne - 1998 г.

Практическо ръководство -въпроси и отговори, съвети, трикове!

Въпрос: Дори и в най-дебелите книги не мога да намеря отговорите на всички свои въпроси относно Windows 98. Къде да ги потърся?

Отговор: Изберете Windows 98. Експертни отговори на Вашите въпроси. Тази книга ви предлага професионални отговори по целия набор от теми за Windows 98 - от намирането на файлове до работата с Registry. Експертите по Windows - Марти и Керъл Матюс - в сътрудничество със Stream International, световноизвестна фирма за техническа поддръжка, ви дават най-добрите решения на най-често срещаните проблеми при работа с Windows 98. Освен това в книгата ще намерите стотици полезни съвети, забележки, предупреждения, както и карета с допълнителна информация и екранни илюстрации, които ще ви помогнат при отстраняването на вашите компютърни проблеми.

В тази книга се съсържат отговори на въпроси като:

Искам да освободя дисково пространство. Как да се отърва от файловете, които повече не са ми нужни?

Изпратих няколко файла към принтера. Един от тях ми е необходим спешно. Как да променя реда на отпечатване на файловете?

Мога ли да разместя колоните в панела на Windows Ехрlоrег, когато избера View / Details, така че колоната Modifieд да бъде до колоната Name?

Мартин С. Матюс и Керъл Богс Матюс са автори на повече от 50 компютърни бестселъра, обхващащи разнообразни теми, като Windows, Frontpage, Ехсеl, PageMaker, CorelDraw и Раrаdох. Те са автори и на друга книга от поредицата ОТГОВОРИ