Махатма. Аз съм присъствието. I&II - Браян Гратън

Махатма. Аз съм присъствието. I&II
Автор: Браян Гратън
Обем: 590 стр.
Формат в мм.: 170х245
Издател: ИК "Сен Жермен"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-03-04
Нашата цена: 22.75 лв
 

Книгата не е в наличност
Това, които човечеството е научила в миналото за творението, е това, което съществуванието не е - и в това е парадоксът!

"Аз, Вивамус, мисля, че Махатма е най-важното нещо, което се е случило на Земята и за хората..."

Пробуди се и осъзнай, че всеки човек ще изгради своето тяло от светлина, независимо дали това ще стане сега или по-съдно. Възнесението не е запазена територия за Буда или Христос или за много други Учители - това е твое рожденно право. Твоята съдба не е сведена до това да боготвориш това съвсем начално ниво, наречено Възнесение, а да го преживееш! Буда и Христос ще бъдат първите, които ще признаят това.

Махатма е за тези, които са мотивирани да търсят отговори, които резонират с техните ментални и духовни тела. В миналото човешките избори на вярвания и религия са покрепяли единствено емоционалното тяло и тъмната, материална страна на живота, макар религията да трябва да учи как да се одухотвори материята, а не се боготвори. И ако някой наистина иска да остане на Земята по време на тези драстични промени в съзнанието, ще трябва да приеме новата четириизмерна реалност от Светлина.

Независимо колко предизикваща вашите възгледи може да бъде тази книга, тя съдържа в себе си методи за изграждане на духовното тяло от Светлина за възнесение, както и обяснява вашето вечно пътуване по начин, който никога преди не е бил достъпен за човечеството.