Мъжът в леглото интимно - Барбара Кийслинг

Мъжът в леглото интимно
Автор: Барбара Кийслинг
Обем: 248 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "AMG Publishing"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-03-11
Нашата цена: 5.16 лв
 

ЗА НЕЯ

Чудили ли сте се какво се случва в ума на партньора ви, докато правите секс? Знаете ли как да постъпите, ако неговото желание е по-силно от вашето или напротив, почти липсва?
Позволете на сексолога Барбара Кийслинг да ви запознае с мъжа във вашето легло. Тя ще ви разкрие цялата необходима информация за това как „работи“ мъжката анатомия, за различните типове любовници, за мъжките фантазии и мъжкото удоволствие, за всичко случващо се (и отсъстващо) между чаршафите... ЗА НЕГО

Вие сте главният герой в тази книга. И въпреки че в нея обръщението е към жените, тя дава и отговорите на въпросите, които всеки мъж си е задавал: „Защо стана...?“, „Може ли...?“, „Нормално ли е...?“, „Какво ще се случи, ако...?“ „Как да направя така, че тя...?“

Една модерна версия на „Мъжът и жената интимно“, предназначена за всички жени, които искат да разберат по-добре парньорите си и да се погрижат за своето удоволствие; за всички мъже, които са малко по-любопитни и нямат нищо против да станат още по-добри любовници; за всички хора, обичащи секса!

Барбара Кийслинг е популярен американски сексолог, терапевт и лектор. Има над двадесетгодишен опит в областта на сексуалното здраве и изучаване на мъжкото сексуално поведение. В момента преподава „Сексуално поведение“ в Калифорнийския щатски университет. Тя е автор на няколко бестселъра, сред които „Как да правим секс цяла нощ“ и „Как добрите момичета да правят секс като лошите“.