Изкуството да управляваме собствената си кариера. Джобен наставник - Д-р Джеймс Уалдроп, д-р Тимоти Бътлър

Изкуството да управляваме собствената си кариера. Джобен наставник
Автор: Д-р Джеймс Уалдроп, д-р Тимоти Бътлър
Обем: 90 стр.
Формат в мм.: 125х175
Издател: ИК "Мениджър"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-03-26
Нашата цена: 5.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Не си мислете, че кариерата ви е низ от случайности. Не, тя е добре обмислен и управляван от вас процес. За да се движите успешно напред, много е важно да знаете къде искате да отидете. Тази книга ще ви направи по-целенасочени в кариерата, ще ви даде идеи и подходи как да вървите бързо и уверено след собствените си мечти в професията. Освен това ще ви помогне:

* да осъзнаете кога и защо е време за промяна;

* да поддържате своите умения, за да бъдете конкурентни;

* да се възползвате от възможностите за развитие на кариерата.

Запознайте се с вашите наставници:

Д-Р ДЖЕЙМС УАЛДРОП И Д-Р ТИМОТИ БЪТЛЪР са психолози, които се занимават с въпросите на кариерата. Те са помогнали на много мениджъри да постигнат мечтите си за професионално развитие. От почти 20 години преподават в Бизнес училището на Хар-вард. Техният онлайн проект за оценяване на кариерата в бизнеса - CareerLeader - се използва от над 400 университета и корпорации в света.

Поредицата „Джобен наставник" предлага незабавни отговори на обичайни предизвикателства, с които мениджърите се сблъскват всеки ден. нигите в поредицата ви дават лесни за употреба инструменти, тестове за самостоятелна проверка на наученото и автентични примери. С тях ще намерите своите силни и слаби страни и ще усъвършенствате най-важните си умения. Независимо дали сте на бюрото си или на път, тази поредица ще ви помогне по-бързо, без лутане и ефективно да се справ-яте с работата си на мениджър.