Чудовището - Георги Ифандиев

Чудовището
Автор: Георги Ифандиев
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Огледало"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-03-26
Нашата цена: 9.10 лв
 

Книгата не е в наличност
Има книги, които не остават читателите безразлични. Тази е една от тях.

Кой планира, финансира, организира и осъществява революциите? Кои са онези скрити сили, които създадоха болшевизма и го използваха за своите антихуманни цели? Известно ли е името на ЧУДОВИЩЕТО, въбразило си, че е по-силно от Бога, и повело човечеството към преизподнята?

Кой диктува и кой пише историята? И въобще имаме ли представа за истинските събития от миналото? Каква е истината, скрита под наносите от догми, лъжи и пропаганда?

Неочакваните, понякога звучащи фантастично отговори на тези въпроси ще намерите в настоящата книга. Нейният автор е доказал, че е от малцината, на които можете да се доверите. И дори да не споделяте всички негови схващания и коментари за вече случилото се, знаете, че поднесеното от него е искрено, без цензура и зла мисъл. А освен това е представено с академичната прецизност, позната ни от предишните му изследвания. В тази книга личи още по-отчетливо и зрелостта, резултат от изминалите години и от натрупания опит на автора й. Георги Ифандиев все така увлекателно ни поднася фактите, сякаш никога не е слизал от телевизионния екран.