Духовните закони на живота - Курт Тепервайн

Духовните закони на живота
Автор: Курт Тепервайн
Обем: 280 стр.
Формат в мм.: 130x200
Издател: ИК "СофтПрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-04-18
Нашата цена: 10.92 лв
 

С книгата „Духовните закони на живота” Курт Тепервайн показва дълбока мъдрост и прозрение и с яснотата на целебните си думи помага на читателя да се почувства неразделна част от великото Цяло. Той синтезира вечните истини за устройството на света, в който живеем, в общовалидни принципи, като формулира следните закони:

За привличането
За щастието
За запазване на енергията
За съдбата
За хармонията
За съответствията
За причината и следствието
За успеха
За любовта
За промяната ...

Проумеем ли тези закони и настроим ли се в съзвучие с тях, животът ще ни дари с изобилие и радост. Защото „съвършеният човек е като слънцето, което огрява и „доброто“, и „злото“. Където и да се появи, светът става по-светъл и по-любвеобилен чрез неговото съществуване. Той свети, стопля и светлината му прониква във всичко наоколо“.

За автора:

Курт Тепервайн е роден през 1932 г. в Германия и прави успешна кариера на бизнесмен и консултант. На 40-годишна възраст се оттегля от активния икономически живот, за да се превърне в лечител и учен в областта на причините за възникването на болестите и страданията. Преподава в различни чуждестранни университети, доцент е в Международната Академия за духовни науки в Лихтенщайн, защитава докторска степен и става професор по психология. През 1997 г. е отличен за цялостното си творчество с „Първата немска награда за езотерика“.

Издал е повече от 55 книги, преведени на много езици. Първата му книга на български език е „Самоизцеление“ от издателство „Софтпрес“.