Пътят към нашите мечти: действай правилно. Втора част. Как да си осигурим живот, изпълнен с изобилие - Валерий Максимчук

Пътят към нашите мечти: действай правилно. Втора част. Как да си осигурим живот, изпълнен с изобилие
Автор: Валерий Максимчук
Обем: 128 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-05-18
Нашата цена: 7.28 лв
 

Има хора, които са уверени в себе си и предават тази увереност на другите. Тяхната непреклонност им помага да постигат целите си и ги води по пътя към мечтите им. Те изграждат големи мрежи и чрез личния си пример показват как се става успешен лидер.

Някои ще кажат: "Добре звучи, но в живота не винаги е така". Да, не винаги е така - особено ако човек отдавна не е постигал своите цели, а мечтите си е захвърлил толкова далече, че почти се е отказал от тях.
Други ще възкликнат: "Отлично! Това ми харесва!". За тях е тази книга. "Действай правилно" разкрива ключови правила и техники на мрежовия бизнес, които са потвърдени в практиката. Благодарение на тях ще постигате положителни резултати значително по-често и ще виждате целите си значително по-бързо.

Прилагайки тези правила, много хора вече се превърнаха от неопитни и плахи новобранци в успешни лидери на големи мрежи. Сега е ваш ред!