Енциклопедия по счетоводство А-К Том I - гл. асистент Бойка Брезоева, регистриран одитор,Васко Райчев, регистриран одитор, доц. д-р Георги Илиев и др.

Енциклопедия по счетоводство А-К Том I
Автор: гл. асистент Бойка Брезоева, регистриран одитор,Васко Райчев, регистриран одитор, доц. д-р Георги Илиев и др.
Обем: 230 стр.
Формат в мм.: 200х280
Издател: ИК "Делова седмица консулт ЕООД"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-05-21
Нашата цена: 21.84 лв
 

...ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ПО СЧЕТОВОДСТВО предлага на специалистите от бизнеса познания по най-използваните термини в счетоводството. Такава е и една от целите на авторския колектив - да представи термините, които се употребяват най- често в счетоводната и икономическата практика. Основният подход е разработването на най-значимите термини, за да се помогне на процеса на уеднаквяване на терминоло гията на счетоводството в практиката. Читателите ще се убедят в това, след като се запознаят със съдържанието на енциклопедията.

ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ПО СЧЕТОВОДСТВО включва над 1000 термина, които издателите оценяват като най-употребяваните в практиката. Между тях - и такива, които пазарното стопанство наложи. Представянето им е съобразено с нормативната уредба по счетоводство към юни 2008 година. Термините са подредени по азбучен ред. Когато в пояснителния текст се налага многократното използване на термин, той се представя само с първата буква или с първите букви - ако се обозначава с повече от една дума...

проф.д-р Стоян Дурин