Диагноза Тийн. Сборник -

Диагноза Тийн. Сборник
Автор:
Обем: 144 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Кръгозор"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-05-25
Нашата цена: 6.02 лв
 

Може и да не ти се вярва, но ние с теб се познаваме много добре: знаем твоите проблеми, знаем твоите притеснения, знаем всяко твое желание и можем да се обзаложим какво мислиш точно в момента :-) Защото вече 8 години се грижим за единствения сайт, който обръща внимание на тийнейджърските проблеми - TeenProblem.net.

Книгата, която държиш в ръцете си, е събрала най-скандалните, най-популярните и най-коментираните теми за всеки тийнейджър. Тя обаче не е писана от чичковци и лелки, които се опитват да говорят на младежки език. Тя е писана изцяло от тийнейджъри, които в продължение на години ни изпращаха своите размисли и страсти под формата на статии, есета, съчинения, коментари и... дори заплахи.

Защо да прочетеш Диагноза «Тийн»?

Със сигурност си струва, защото книгата ще те разсмее, ще те разплаче и не на последно място ще те накара да разбереш, че всъщност твоите проблеми имат решения.

BTW, Ние сме сигурни, че искаш да знаеш как са хванали на калъп някои от твоите връстници, как едни са мастурбирали за първи път, как други са преживели раздялата с най-голямата си любов, как е преминала първата им целувка или последната им изневяра?
Искаш, нали? :- P