Училище, балет & Целувката на спящата красавица! - Сиси Флегел

Училище, балет & Целувката на спящата красавица!
Автор: Сиси Флегел
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Вакон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-05-27
Нашата цена: 8.10 лв
 

На Били й е втръснало от момчета. Сега за нея е важно само едно: да получи ролята в балета Спящата Красавица. Като няма да навреди, ако тренира с Валентино, или?

Ролята на спящата красавица била свободна. Били е много запалена и тренира като обезумяла. Сега поне има време за това, нали се разделиха с Миша. Но не беше преценила добре ситуацията с Ранда, която нанесе груби промени в сметките й. Не само защото тя самата много иска ролята, а също така и защото Били отскоро тренира с Валентино. Точно същия Валентино, на който Ранда беше хвърлила око. Но той изглежда харесва Били. И то доста …

Сиси Флегел е изживяла всичко, което трябва човек да изживее за да може да пише книги за тийнейджъри. Тя е от голямо семейство, ходи на училище в девически интернат, учи езици, работи като учителка, докато най-накрая преживяванията й се обособяват и се материализират в книги. За да може да бъде по-близо до ежедневието, книгите й се появяват по съвсем различен начин: Тя отива в Южна Америка, оглежда се и написва „Любов, лукавство и Магията на Андите”, отива в Хонг Конг, оглежда се и написва „Любов, е-мейли & нефритени перли”. По същия начин и за „Училище, балет и целувката на спящата красавица” доста се е поогледала в известното балетно училище в Щутгарт „Джон Кранко”.