Пътят към свещената магия - Паула Лайт

Пътят към свещената магия
Автор: Паула Лайт
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 140х215
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-06-01
Нашата цена: 11.83 лв
 

Коя е Паула Лайт?
Във виртуалното пространство името й стана вече начало на митология. За едни е жена, изявявала се в българската политика в зората на демокрацията, за други - германка, член на Германската комунистическа партия, за трети тя е мъж и живее и твори в Калифорния. Има още много други фантастични догадки, от чудновати по-чудновати.
Всъщност, Паула е просто окултистка и езотеричка, която желае да остане анонимна и го постига с успех.
Има ли значение истинското й име? Важни са пътеките, по които води читателите.
През битието на един "тъмен" маг с позорна и скандална слава, през загадъчните нишки на шаманизма и вуду, тя ни извежда на слънчевата светлина, към духовната същност на магията.
Авторката дава отговор на въпроса как да открием истинското си наследство. Как да се браним от злонамерени магически атаки и какви са симптомите на омагьосването? Как да разгърнем способностите, скрити в същността и клетките ни и как да ги използваме в името на доброто, мъдростта и светлината?
Предава ни тревожното послание на едно духовно същество за бъдещето на човечеството. Пътешествието, на което ни повежда, е вълнуващо и странно, а също и малко страшно. Но магията винаги е била избор на смелите.
На добър път!