Наръчник по величие 2 - Робин Шарма

Наръчник по величие 2
Автор: Робин Шарма
Обем: 220 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Екслибрис"
мека подвързия
Дата на включване: 2009-06-01
Нашата цена: 10.01 лв
 

Робин Шарма е известен в целия свят като автор на "Монахът, който продаде своето ферари"- серията вдъхновяващи романи, чиито герой Джулиан Мантъл, адвокат със звездна репутация, се отказва,от всичко, за да търси най-добрия за себе си живот. Тези книги вдъхновяват бизнесмени, родители и хора от всички поприща да променят съдбата си и да реализират максимално потенциала си.
Открийте кои са личните практики на най-преуспелите хора, научете как да издигнете организацията си до величие, как да използвате конкретни стратегии за превръщане на неуспехите във възможности, как да привлечете истинско богатство и щастие в личния си живот, как да се радвате на здраве и "експлозия от енергия", как да постигнете равновесие и да живеете с повече радост.
Всеки от нас е призван за величие. Можем да променим света около нас, стига да пожелаем. "Наръчник по величие" е онова могъщо средство, което ще ви вдъхнови да се издигнете на световна класа в личния и професионалния си живот. Написана със страст, подтикваща към размисъл и изпълнена с блестящи идеи, това е една от онези редки книги, които ще освободят скритите ви възможности и ще пробудят най-добрите ви качества.