Планът на вашия живот. 700 лесни начина да подобрите живота си. Вашият незаменим помощник по пътя към щастието и успеха! - Робърт Аштън

Планът на вашия живот. 700 лесни начина да подобрите живота си. Вашият незаменим помощник по пътя към щастието и успеха!
Автор: Робърт Аштън
Обем: 232 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Анхира ЕООД"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-06-05
Нашата цена: 11.83 лв
 

Робърт Аштън е писател, лектор и предприемач. Работи с много хора, които желаят да променят живота си. Сред тях има бизнесмени, обществени деятели, лидери, управители на благотворителни организации и частни лица, които се стремят да създадат свой жизнен план. Искате ли да направите живота си по-здрав, по-продуктивен, по-успешен или просто носещ по-голямо удовлетворение? Повечето от нас искат, но не винаги знаят откъде да започнат. Отговорът е да подобрите живота си стъпка по стъпка, правейки промените една след друга. "Планът на вашия живот" е за всеки, който иска да постигне повече във всяка област от живото си - богатство, здраве, кариера, взаимоотношения и т.н. Всеки раздел предлага множество малки стъпки, специално подбрани така, че да ви помогнат да се движите в правилната посока бързо и с лекота. "Подходът на Робърт е съчетание между практичност, яснота и състрадание...истинска златна мина за всеки, който иска да си помогне сам." Алисън Симпсън, специалист по набиране на средства "Гледната точка на Робърт за живота е колкото семпла, толкова и завладяваща. Той умее да превръща сложните предизвикателства в прости решения, които са лесно разбираеми." Стивън Колинг, фондация "Една земя"