Фън Шуй: Енциклопедия. Стъпка по стъпка - Елизабет Моран, Джоузеф Ю, Вал Бикташев

Фън Шуй: Енциклопедия. Стъпка по стъпка
Автор: Елизабет Моран, Джоузеф Ю, Вал Бикташев
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 140х195
Издател: ИК "Хомо Футурус"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-06-11
Нашата цена: 17.20 лв
 

Фън шуй е изкуство и наука за хармоничния живот на човека в неговото собствено пространство. Фън шуй търси положителните природни енергии и се стреми да неутрализира негативите с цел да осигури здраве, благосъстояние и щастливи връзки.
Когато интересът към Фън Шуй набра скорост заради изобилието от източници, много автори по темата и ръководители на курсове по фън шуй като че ли забравиха, че това е много прецизно и вълнуващо изкуство и го поднасяха по начин, доста далеч от оригиналните му китайски корени.
И въпреки, че всяка наука се развива по пътя на нови изследвания и експерименти, това би трябвало да се прави с дълбоко познаване на предходния опит. Поонякога се забравя, че фън шуй не е част от декорирането на интериора, а практическа наука със свои собствени правила.
Много хора днес се интересуват дали подобна "манипулация с късмета" с помощта на фън шуй дава резултати. Мога да ви уверя, че ако се извърши правилно, въздействието на фън шуй върху средата е не по-малко ефективно от прецизно направената акупунктура, но ако се приложи погрешно, може да въздейства катастрофално като каратиски удар.