Хаотика. Менинджмънт и маркетинг в епохата на турбулентността - Филип Котлър

Хаотика. Менинджмънт и маркетинг в епохата на турбулентността
Автор: Филип Котлър
Обем: 264 стр.
Формат в мм.: 145х220
Издател: ИК "Locus"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2009-06-24
Нашата цена: 17.28 лв
 

Живеем в икономически нестабилни времена. Световните икономики стават все повече взаимно свързани и взаимно зависими, а информацията се движи със скоростта на светлината. Светът е малък.
Глобалните финансови сривове са само едно от проявленията на икономическата турбулентност. Дори в нормални обстоятелства такива проявления могат да бъдат усетени от икономическите играчи в дадена страна, индустрия, пазар или компания.
Книгата предлага система за подготовка и управление на икономическата турбулентност. Нарекохме тази система ХАОТИКА.
Показваме реални примери на мощни защитни техники и механизми. Силно се надяваме, че в сегашните турбулентни времена книгата ще помогне на компаниите да понижат рисковете и да увеличат възможностите си.
Професор Филип Котлър. Джон Каслионе

Турбулентността и непредвидимостта са неизбежните фактори, с които трябва да се съобразяваме през идните години. Плаваме в бурни води и не разполагаме с добри пътеводители. Тази книга ще помогне на компанията ви успешно да се ориентира дори в тези условия. Облегнете се на опита и мъдростта на авторите и смело се впуснете в бурните вълни,
Питър Шуорц, Мопitог GlоЬаl Business Network

В тази книга мениджърите ще открият изключително ценни насоки за трансформиране на хаоса и възползване от предимствата на пазарната турбулентност за постигане на стабилни лидерски позиции. Книгата е абсолютно наложителна и задължителна.
ФернандоТриас де Бес. икономист. ESADE Business School, Барселона;
съавтор на „Латерален маркетинг"

Метафората с турбулентността в природата е блестяща, защото внушава необходимостта от система за ранно предупреждаване за компаниите. Метеорологичните прогнози отдавна разполагат с такава и макар че не сме способни да предотвратим торнадо, буря или ураган, можем да се подготвим за тях. Хората на бизнеса трябва да направим същото. Авторите ни помагат с нужните средства и стратегии.
Джо Плъмър. Columbia University и Olson Zaltman Associates

Когато небето е най-тъмно, ярките звезди заблестяват още по-ярко. В света на бизнеса това са онези, притежаващи стратегически фокус, филип Котлър е найярката звезда в мрачното небе на маркетинга. Заедно с блестящия стратег Джон Каслионе той създава забележителен, навременен и приложим пътеводител за постигане на успех в бурни условия.
Купете я. Поочетете я. Поиложете я.
Професор Малкълм МакДоналд