Легендата реалност. Свръхфеноменът Слава Севрюкова - Христо Нанев

Легендата реалност. Свръхфеноменът Слава Севрюкова
Автор: Христо Нанев
Обем: 330 стр.
Формат в мм.: 130х210
Издател: ИК "Факел"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-06-24
Нашата цена: 10.92 лв
 

"Слава Севрюкова е изключителен феномен в историята. Такъв друг, за мене няма. Дори Нострадамус с неговите прозрения не е толкова пространствен. "
проф. Георги Кичуков

Паранормалното очарова.
Във време надменно загърбило светостта на си- ромашеството, медиите ни занимават със слабости и прищевки на съмнителни богаташи, "прелюбими" политици и всевъзможни чалгаджии. Кой след някоя година ще помни людете със "стомашно мислене"?
На фона на тези бързовехници настоящата тетралогия е за ФЕНОМЕН, ЗА КОЙТО СЕ ОТКРЕХВА ЗАВЕСАТА ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ СЛЕД НЕГОВАТА КОНЧИНА.
Това респектира. В съвремие, когато е модерно да си обратен, не различно мислещ.
Изведнъж - ЯРКА ДУХОВНА ЛИЧНОСТ!
Опит за обяснение на необяснимото, нелек е въпросът - с поредната книга за едно от най-странните ултрасензорни същества по нашите земи не се ли преекспонира тази тема? И още - достатъчно оценъчни ли бяхме някога към нея? И най-вече - как се разкодира уникум? - Дар, неразгадан приживе.
За да се вникне, доколкото е възможно, в една космическа мъглявина от човешко естество, се роди настоящият том.
Защо "легендата-реалност"? Не само защото е неотделим животът от делото й, а дарбата любов при нея е легендотворяща. Свръхспособностите й още приживе я митологизират, а мълвите с годините превръщат в романтична мистерия.
Книгата цели да отсее фактите от наслоените измислици и възстанови истината...