Къде отиде тя - Нино Ричи

Къде отиде тя
Автор: Нино Ричи
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Персей"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-06-28
Нашата цена: 10.00 лв
 

Бестселър № 1, задържал се в продължение на година и половина в топлистите, издаден в 26 страни.
Филмова екранизация със София Лорен и Крис Кристоферсън, дело на продуцентите на “Имало едно време в Америка” (с Робърт де Ниро).
Разтърсваща история за любов, грях и гордост, за погребани семейни тайни и непредвидими изненади на съдбата. Роман за забранените аспекти на желанието и копнежа към това, което трябва да остане забулено в тайна.
След мистериозната смърт на баща си Виторио най-после е свободен да живее своя живот и да намери себе си. Той се оказва богат, но оставя управлението на наследството си на италианските си роднини. Съдено му е отново да срещне природената си сестра Рита, която учи в колеж. Връзката между двамата се уплътнява, един в друг те намират емоционалната опора, която им е липсвала досега. Отношенията между двамата прекрачват границата на допустимото между брат и сестра. Неизказаното между тях изплува на повърхността, за да ги подтикне към поредицата от събития, които накрая принуждават Виторио отново да се завърне във Вале дел Сол, където ще се опита да се противопостави на миналото си, на тайните и разкритията, които предстоят...